'Sampurasun Baraya Ibn Ghifarie Area Alakadarisme'-'Sampurasun Baraya Ibn Ghifarie Area Alakadarisme'

.:/ Ghifarie Area Alakadarisme!! \:.

Mencoba Mengumpulkan Yang Terserak, Karena Ide Tak Sekedar Dalam Pikiran. Melainkan Lewat Tulisan!! “Semua harus ditulis. Apa pun jangan takut tidak dibaca atau diterima penerbit. Yang penting tulis, tulis, tulis dan tulis. Suatu saat pasti berguna,” Pramoedya Ananta Toer

 
Wilujeung Sumping Di Blog Alakadarna. Mangga Baraya Tiasa Nyerat, Nafsirkeun, Ngomentaran Dugikeun Milarian Jati Diri Sewang-Sewangan.
Bubuka Sajak Babaledogan Coretan Forum Sawala
Milarian Nyalira Wae

Kokolot Urang
Orhanisasi Baraya
Ormas Alot
Rerencangan
Tempat Nyiar Elmu
Tempat Curhat Abdi
Noong Warta
Ngintip Warta
Kaping Sabaraha Yeuh
Ngintip Baraya
free web counter
free web counter
Kampanye



KabarIndonesia



Catatan (20)
Friday, October 06, 2006
Penyempitan Ruang Publik
Oleh Ibn Ghifarie

Quote:
Originally posted by Fanes
leud, aya beja ke tanggal 10 barudak BEM dek ngadialogkeun masalah sarupaning si sipi teh jeung para dekan jeung rektorat di ruang sidang? kade tong poho diliput, terus harewoskeun ka para gegeden pangmelakun si sipi ngarah aya anjukkeun. :evil:

Beja ieu teh tanggal 10 bulan naon, di mana tempatna? Pasti diliput jeng di bejakeun ka para gegeden kampus. Saka terang simkuring mah emang aca cariosan anu rek gunem catur masalah padagang, tapi duka bade iraha di laksanaken namah sareng saha anu mimitianmah. Apan biasa budaya urang mah sok loba ka keunaan panyakit omdo (omong doang) wae atawa 'karek bisa pek, tapi can prak.

Tapi sigana laum mah leures ata carita teh, kacida heurin pisan rungan publik teh. Pan geus puguh DPR (Dibawah Pohon Rindang);tempat urang ngawadul naon wae geus dilarang, Depan Rektorat; tempatna barudak ngungkapken kahayangna geus jadi Taman naon?, Samping Aula; tempatna rerencangan ngaluarken unek-unek geus di pake tempat parkir. Atuh pami pasoalan Sipi sareng barayana rek di hiji lokasiken, atuh sigana kacida sempit pisan tempat umum keur ngahuntu maslah naon wae, bari jeung rek di kamanaken eta para penjaja dahareun teh...[Ibn Ghifarie}

Cag Rampes, Pojok PusInfoKomp, 01/09;23.12 wib
posted by ibn ghifarie @ 10/06/2006 06:57:00 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
Pribados

Name: ibn ghifarie
Home: Bungbulang Garut-Selatan (Garsel), Jawa Barat, Indonesia
About Me: Assalamu`alaikum Wr. Wb. Salam pangwanoh sikuring urang Kanangwesi Bungbulang Garut Selatan. Ayeuna, nuju milarian pangaweruh dipuseureun dayeun Kotakemang.Sasakali, nyerat, ngobrol, ngablog oge teu hilap. "Maka Ambillah Pena!!" Wassalamu`alaikum Wr. Wb.
See my complete profile
Paririmbon
Jang-Jawokan
Isian Wae Baraya

Ngahub Wae
Kana email: ibn_ghifarie@yahoo.com
Kampanye





© 2005 .:/ Ghifarie Area Alakadarisme!! \:. Template by Isnaini Dot Com

"Baca, Tulis, Bergerak dan Lawan".
"Semoga segala hal yang berkenaan dengan keluh-kesah kita bermanfaat kelak dikemudian hari. Amien."

.:/Sejak 27 Juli 2006\:.